Sóvárad tarolt a Korond Kupán

Írta:  2018. február 14., szerda 09:40

A Korond Kupát öt plusz egyes felállításban játszották a csapatok, kétszer 15 perces félidőkben. Szombat reggel 10 órától vette kezdetét a torna a csoport mérkőzésekkel.

A három csoportból az első két helyezett és a két legjobb harmadik helyezett jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. A 12. Korond Kupáról az egyik szervező nyilatkozott.

Nagy népszerűségnek örvend a Korond Kupa, ugyanis szinte minden évben jelentkeznek a már megszokott csapatok. Parajd, Sóvárad, Székelyudvarhely és Szováta a vonzáskörzete a tornának.Idén a megszokott csapatok mellett egy nagyon fiatal együttes is benevezett a tornára. A Korondi Junior nevet viselte a csapatuk.

Szoros küzdelemben a Parajd SK a Bresciával játszotta vasárnap délután a kisdöntőt a harmadik helyért, ahol döntetlen után büntetőrúgásokban felülmúlta a parajdi csapat a szovátaiakat. A Korond Kupáért a döntőben a sóváradi Inforeg a szovátai Akarattal játszott, amit az Inforeg magabiztos játékkal 6-2-re meg is nyert. A torna legjobb játékosa Ambrus Attila lett a parajdiaktól, a legjobb hálóőrnek a Brescia csapat kapusát, Katona Lászlót választották. A torna gólkirálya az Inforeg játékosa, Kacsó Gellért lett.

 

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső