XXV. Színpad Fesztivál Erdőszentgyörgyön

Írta:  2017. november 24., péntek 09:57

A négy nap alatt megmutatták színpadi tudásukat a mezőkövesdi, a nyárádszeredai, a csíkfalvi. A szászrégeni, a nyárádgálfalvi, a celldömölki, a szilágysomlyói, a krasznai, a magyarfenesi, a szovátai, a dicsőszentmártoni és az erdőszentgyörgyi színjátszók. A műkedvelők több mint 20 előadást nézhettek végig. Az előadásoknak a művelődési ház nagyterme adott helyet a Bodor Péter Művelődési Egyesület és a Maros Megyei Kulturális Központ szervezésében. A fesztivál megrendezését Maros Megye Tanácsa és Erdőszentgyörgy Önkormányzata is támogatta.

 És az utolsó színpadi előadásokra vasárnap került sor. Kovrig Magdolna elmondta, nagyon régi hagyománya van a színjátszásnak Erdőszentgyörgyön

 Erdőszentgyörgy egy színjátszókörrel is büszkélkedhet, ahol kisebbekkel és nagyobbakkal is foglalkoznak, de az iskola pedagógusai is tanítanak darabokat a diákoknak. Az erdőszentgyörgyi Bodor Péter Színkör csoportjai a fesztivál utolsó napján mutatták meg tehetségüket. Híradónk stábja a nyárádszeredai Kiscsillagokat és a Deák Farkas Általános Iskola harmadik B. osztályának előadását, valamint a Csíkfalvi Tündérkert mesejátékát.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső