Újabb győzelem Szovátának

Írta:  2017. november 14., kedd 13:22

Az új néven szereplő Szovátai Sportklub negyedik ligás labdarúgó csapat szombaton hazai pályán fogadta Nyárádtő együttesét. A nehéz pályán szoros és gólzáporos mérkőzést láthatott a közönség. A találkozót Szováta nyerte meg 5-2-re.

Nehéz mérkőzésnek ígérkezett a jó kerettel érkező Nyárádtőiek elleni találkozó. A sárga-pirosban játszó vendégek fiatalok és ambíciósak voltak, de mégis Szováta hamar megszerezte első találatát, Imre Tihamér góljával. Kozma és Silion újabb két góljával nagy előnyre tett szert a piros-feketében játszó hazaiak, de ezután leállt a játék a szovátai fiúknál, amit ki is használt hamar a vendég csapat. A két kapott találattal 3-2-es állással zárták az első játékrészt a csapatok. A második félidőben aztán a fizikai erőnlét és több éves tapasztalat kimutatkozott, ugyanis Silion mintegy 40 méterről rúgott góljával és Takács fejesével sikerült beállítani a végleges eredményt, az 5-2-őt.

Ezzel a győzelemmel Szováta megőrizte második helyét a 15-ös tabellán. Az edző is pozitívan vélekedett a találkozóról.Szováta jövő szombaton a marosvásárhelyi Atletic csapatával méri össze tudását. Az utolsó hazai mérkőzésre pedig november 25-én kerül sor, Ákosfalva ellen. Az idény legutolsó mérkőzését pedig Dánoson játssza Szováta. A tabellát jelenleg a Szováta előtt álló marosvásárhelyi M.S.E. csapata vezeti 32 ponttal, őket Szováta követi 28-al, majd Marosoroszfalu 25-el.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső