Szovátán az Osonó Színházműhely

Írta:  2017. november 02., csütörtök 11:11

A sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely október 27-én Szovátára is elhozta az „Ahogyan a víz tükrözi az arcot” című előadását. A nem mindennapi darabot egy interaktív beszélgetés követte a Domokos Kázmér Művelődési Házban.

„Az Osonó Színházműhely egy olyan független, alternatív színházi kezdeményezés, amely a létrejövő előadásokon túl párbeszédre törekszik a közönséggel, annak érdekében, hogy inspirációt adjon, hogy felelős és kreatív emberként keressék meg helyüket a társadalomban. A színházi, oktatási és szociális projekteken keresztül, az Osonó intenzív élményt biztosít a résztvevők számára, hogy saját önismeretük és másokkal való kapcsolataik fejlesztését elősegítse. A független társulat célja, hogy korunk mindennapi történéseit felismerje, művészi alkotássá formálva alternatív megoldásokat keressen.” - olvasható a társulat honlapján.

Október végén egy erdélyi turnéra indult a társulat, így a szovátai közönség is megtekinthette a fiatalok személyes történeteiből létrehozott, „Ahogyan a víz tükrözi az arcot” című előadást.

Az Osonó Színházműhely előadásait rendszerint foglalkozások, interaktív beszélgetések követik.Mint megtudtuk, a turné a Román Nemzeti Kulturális Alap közreműködésével került megvalósításra, amely nem először támogatja a társulat színháznevelési kezdeményezéseit.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső