Keresik a legszebb magyar dalt

Írta:  2017. szeptember 19., kedd 14:47

Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete harmadik alkalommal hirdeti meg Legszebb Erdélyi Magyar Dal című pályázatát az erdélyi zenekarok számára. A két legfontosabb kritérium az, hogy a dal magyar nyelvű és saját szerzésű legyen. Jelentkezni szeptember 30-áig lehet.

„A Legszebb Erdélyi magyar Dal pályázat fő célja, hogy felhívja az erdélyi magyar zenekarok figyelmét az anyanyelven való alkotás fontosságára. (...) Emellett az egyesület szeretné lehetőségeihez mérten felkarolni azon zenekarokat, akiknek még nem volt lehetőségük kilépni a világba, hogy megmutassák tehetségüket a nagyközönség előtt.” - olvasható a pályázat ismertetőjében.A rendezvény főszervezője a jelentkezés feltételeire is kitért.Idén a zsűrit André Ferenc slammer, Balázs Imre József irodalmár, Gabora-Máté Éva zenész és Hary Judit operaénekes alkotja. A gálaest és a díjkiosztó november 11-én lesz megtartva Kolozsváron.

A pályázathoz szükséges űrlap elérhető az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezetének honlapjáról, illetve kérhető a képernyőn látható e-mail címen. A leadás határideje szeptember 30-a.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső