Lovashintóval a fürdőtelepen

Írta:  2017. augusztus 10., csütörtök 09:53

Szováta Önkormányzata nagy figyelmet fordít arra, hogy turisták és helyiek egyaránt jól érezzék magukat a városban. Ezentúl akár lovashintóból is megcsodálhatjuk a fürdőtelep esti fényeit. A részletekért a polgármestert kereste fel stábunk.

Hétvégente szabadtéri programok szórakoztatják a helyieket és a turistákat a szovátai Petőfi parkban. Ezentúl az estéket nem csupán emiatt érdemes a fürdőtelepen tölteni. Ha szeretnénk a gyergyóalfalusi Székely Károly csodálatos lovashintójával a régmúlt századok világába repíthet vissza és úgy csodálhatjuk meg a várost esti fényeiben, akár őseink annak idején.

A polgármester kiemelte, hogy a fiákerezésnek Szovátán nagy múltja van, ezt papírok is bizonyítják. Az útvonalról és az árról szintén a polgármester beszélt. (van vágókép a hintóról, menet közben, fedhetsz le az interjúból is).

A város elöljárója hozzá tette, hogy rossz időjárás esetén nem lehet igénybe venni a fiákert, ugyanis több ezer eurós lovakról és felszerelésekről beszélünk, amelyek komoly odafigyelést igényel. A különleges szolgáltatás egyelőre szezon jellegű, de ha nagy az érdeklődés, ez akár változhat is.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső