Két világbajnok tartott bemutatót Szovátán

Írta:  2017. augusztus 09., szerda 10:32
 Varó Gyula testnevelő tanár a hétvégén láb-tenisz bemutatót és találkozót szervezett az érdeklődők számára Szovátán, a Domokos Kázmér Szakközépiskola tornatermében. A sportág megszerettetése érdekében a többszörös Európa és Világbajnok Gherghel Anamariát és az ugyancsak ifjúsági és U21-es világbajnokot, Varó Norberetet hívta meg a szervező az eseményre.
 
A lábtenisz szerelmesei a hétvégén csodálkozhattak, hiszen a méltán híres 26 éves Gherghel Anamaria és a 20 éves Varó Norbert Szovátán tartott egy kisebb bemutatót, ahol a profi lábtenisz fortélyaiba nyerhettek bepillantást a jelenlévők. Gherghel Anamaria többszörös Európa és Világbajnok. Varó Norbert pedig az U21-es és az ifjúsági kategóriában bizonyult verhetetlennek több éven keresztül. A világbajnok lánynak szovátai rokonai is vannak.  A két élsportoló bemutatót is tartott az érdeklődők számára, hogy miből is áll a versenyszerű lábtenisz művelése.
Aztán a gyerekekkel közösen is tartottak egy rövid játékot. A bemutató célja, hogy a térségben népszerűsítsük és lehetőleg elindítsanak egy kisebb csapatot, akikkel aztán edzéseket lehet tartani. – mesélte a testnevelő tanár. A lábtenisz tanfolyammal kapcsolatosan további információt a képernyőn látható telefonszámon találnak.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső