Budaörsi fotós alkotásai Nyárádszeredában

Írta:  2017. augusztus 09., szerda 10:31

Augusztus 6-én, vasárnap egy budaörsi fotós, Gligor Attila Csaba alkotásaiból nyílt természetet bemutató fotókiállítás Nyárádszeredában, a Művelődési Ház aulájában. A kiállítást Gáspár Ildikó pedagógus nyitotta meg.

A fotós, Gligor Attila Csaba a kiállítás mottójaként Georg Bernard Show szavait választotta, amely így hangzik „A tükröt arra használjuk, hogy az arcunkat nézzük, a művészetet pedig arra, hogy a lelkünket lássuk!”. A természetet bemutató fotós érdekes kérdéseket tesz fel: Láttad-e már a felkelő nap sugarait megcsillanni a hajnali harmatcseppben? A kis virágot kibomlani a fényben? A hálóját szövő pókot? A szorgos hangyát? A gyűjtögető méhet? A frissítő vízcseppeket? A felhőkben kirajzolódó formákat? A katicák önfeledt játékát? - Az ember rohan, mert a pénz kevés és az idő visszafordíthatatlan! - olvashatjuk az esemény plakátján, ami egyben tükrözi is a kiállított fotókat.

Több mint negyven fotót lehetett megcsodálni a kiállításon, ezek három év munkájából lettek összeválogatva.

A kiállított képek java része egy-egy kirándulás, túrázás alatt készül. A fotóművész Isten csodálatos alkotásait igyekszik bemutatni, a lélek szemével.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső