Elballagtak a szakiskolások

Írta:  2017. június 19., hétfő 14:23

Ma, június 16-án a Domokos Kázmér Óvoda, Gimnázium és Szakközépiskola évzáró ünnepségét követően elballagtak a tanintézmény szakközépiskolásai. A két végzős osztály ballagási műsorának a díszterem adott helyet.

Kettős ünnep volt ma a DK-ban, ugyan is ezen a napon nem csak évzáró ünnepséget tartottak az intézményben, de elballagtak a szakiskolások is. Még utoljára a ma még diákok elfoglalták helyüket az iskola padjaiban, részt vettek az utolsó osztályfőnöki órán, ahol elbúcsúztak egymástól, az osztályfőnöktől, majd számukra is megszólalt a csengő.

Idén 24 kereskedő és eladó szakos, valamint 20 faipari szakon tanuló diák fejezte be tanulmányait a Domokos Kázmér Szakközépiskolában. A szakiskolások ballagási ünnepségének a DK díszterme adott helyet. A diákok ünnepi műsorral készültek, az iskola igazgatója is felszólalt.

Búcsúzóul az igazgató sok sikert kívánt a ballagó diákoknak az elkövetkezendő vizsgákhoz, a nagybetűs élethez. A tizedikes diákok is elbúcsúztak a végzősöktől.

Volt, aki örült, hogy vége az iskolai éveknek, de akadtak olyanok is, akiknek könnybe lábadt a szeme, hiszen eljött ez a nap nekik is, és búcsúzni kellett iskolájuktól, diáktársaiktól, a tanulóévektől. De pedagógusaik, osztályfőnökeik úgy érzik kellő képen fel vannak készítve a ma még gyerekek, de holnaptól felnőttnek számító fiatalok a nagybetűs életre.

E napon biztató szavakat hallhattak a végzősök, jó tanácsokkal látták el őket pedagógusaik, diáktársaik. A ballagók búcsúzó műsorukkal mondtak köszönetet osztályfőnökeiknek, akik kemény és áldozatos munkájukkal, három tanéven keresztül folyamatosan küzdöttek azért, hogy ők most itt legyenek.

Az ünnepségen a legjobb tanulókat is díjazták az osztályfőnökök. Sokáig a most szakiskolát végzett diákok sem pihenhetnek, és élvezhetik a nyári vakációt, ugyan is számot kell adjanak a három iskolai év alatt tanultakból.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső