Újabb 4 bronz a Tigriseknek

Írta:  2017. június 16., péntek 16:07


A múlt hétvégén a Szovátai Tigers Taekwondo Sportklub négy sportolóval vett részt a nagyváradi nemzetközi ITF taekwondo versenyen amelyet a Koreai Harcművészetek Romániai Szövetsége és a Nagyváradi Kingo Do Lions Klub szervezte. A tigrisek 4 bronz éremmel tértek haza a versenyről.

A nemzetközi megmérettetésen hét ország 19 klubjának több mint 250 sportolója mérte össze tudását. Érdekessége a versenynek, hogy csak a haladók és profik csaptak össze, ugyanis csak kék övtől nevezhettek a versenyzők. Az Antonio Alexe sportcsarnokban szervezett eseményen lehetett iratkozni küzdelemre, formagyakorlatra, speciális és erőtörésre is.


Sokat nem pihenhettek a tigrisek, mert a hét második felétől egy formagyakorlat szemináriumot szerveztek Szovátán, ahol Ky-Tu Dang 8 danos többszörös Európa és világbajnok nagy mester segíti és javítja ki a romániai sportolókat. Már a csütörtök délelőtti edzésen is, mintegy 70 harcos várta kimonóban a mestert. Az edzés előtt a mester elmondta, hogy a szeminárium végén mindenki tudni fogja, hogyan kell a formagyakorlat versenyeken a lehető legtöbb pontot begyűjtenie, hogyan kell helyesen egy gyakorlatsort elvégezni. A szemináriumon több klub is képviseltette magát. A találkozóról egy későbbi híranyagban még beszámolunk.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső