Fontos 3 pontot hozott Szováta

Írta:  2017. június 07., szerda 10:02

A Maros megyei labdarúgó bajnokság negyedik ligájában Szováta utolsó vendégszereplésén 4-1-re győzte le az ellenfelet június harmadikán. Győzelmével a csapat bebiztosította hatodik helyét a tabellán. A mai utolsó mérkőzésen akár még az ötödik helyet is megfoghatják a fiúk.

Tűző nap és kemény pálya, ez fogadta a szovátai labdarúgókat a marosvásárhelyi Atletic csapatánál. Az első félidő alkalmával egyik csapat sem szerzett találatot. A második játékrész sokkal eredményesebb volt. A hazaiak egyszer, a szovátaiak négyszer is betaláltak a hálóba. Pop Paul a szovátaiak csapatkapitánya első mesterhármasat szerezte a piros-fekete színekben. A találkozó végén elégedetten számolt be a mérkőzésről az edző.

Ezzel a mérkőzéssel a csapat bebiztosította hatodik helyét a tabellán a maga 45 pontjával. Ma játszotta utolsó bajnoki mérkőzését a csapat, aminek eredményétől függően akár az ötödik helyen is zárhatja az idényt a szovátai csapat. A mai meccsen a marosvásárhelyi M.S.E csapatát fogadta a szovátai gárda.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső