Szovátán az Erdélyi albumsorozat legújabb kiadványai

Írta:  2016. november 10., csütörtök 11:20

A Péter Pál Kiadó népszerű Erdély honismereti és irodalmi fotóalbum sorozatának újabb darabjait mutatják be Szovátán, a Református Egyházközség gyülekezeti termében holnap, november 10-én 17 órai kezdettel.

A Magyar Örökség Díjas és Magyar Érdemrenddel kitüntetett Váradi Péter Pál – Lőwey Lilla szerzőpáros erdélyi körútja során Szovátán is bemutatja a népszerű honismereti és irodalmi fotóalbum-sorozatának legújabb kiadványait. A Veszprémben élő szerzőpáros és egyben házaspár itt született Erdélyben,Váradi Péter Pál Nagyváradon, Lőwey Lilla pedig Szovátán. A pár turnéja során minden évben bemutatja az albumsorozat újdonságait a sóvidéki közönségnek.


Az Erdély honismereti és irodalmi album kiadványaiban található fotókat Váradi Péter Pál készíti, míg a hozzájuk illő történetet Lőwey Lilla irodalomkutató írja, a szerkesztést pedig közösen végzik. A most csütörtökön bemutatásra kerülő fotóalbumot közösen mutatja be a szerzőpáros, Váradi Péter Pál képeket vetít, Lőwei Lilla e közben az albumról mesél majd a jelenlévőknek.


A bemutatott kiadványok és Tamási Áron születésének 120. évfordulójára készített 2017-es tematikus falinaptár a helyszínen megvásárolhatóak.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső